Zárnyitás tippek, trükkök


Mire is jó a láthatatlan kerítés, avagy mit érhetünk ezzel a betörőkkel szemben?

A nyaralók, családi házak, telephelyek védelmét nem csak hagyományos kerítéssel lehet megoldani. Számos eszköz áll rendelkezésünkre a tulajdonunk védelmére, a következőkben ezekből szemezgetünk.


Mire kell figyelnünk ha családi házunk van?

Sajnos napjainkban a betöréses lopások egyre gyakoribbak, a tolvajok egyre fejlettebb eszközökkel rendelkeznek, a háztulajdonosok ezért kénytelenek egyre drágább zárakat, biztonsági rendszereket venni. Adunk egy pár tippet a tulajdonosoknak, hogy mire is kell odafigyelniük.


Mit tegyünk ha betörtek?

Napjainkban sajnos hiába a fejlettebb zár és biztonsági rendszer, a betörések száma évről évre csak növekszik. Sokszor csak arra érünk haza, hogy az ajtó betörve és tárva nyitva, és a lakás teljesen fel van forgatva és ki van fosztva. Ilyenkor sem áll meg az élet, hiszen a megrongálódott ajtót vagy ablakot minél hamarabb meg kell javítanunk.


Azonnali segítség becsapódott ajtó esetén

Segítség, becsapódott az ajtóm.: Mi történik olyankor amikor becsapódik az ajtó a hátunk mögött? Hogyan tudják kinyitni az ajtót ilyen esetekben?
Tönkre teszik a zárat vagy az ajtó sérülni fog? És vajon mennyibe kerül egy ilyen művelet, több tízezer forintba?
Ha kíváncsi arra hogyan történik a becsapódott ajtó kinyitása akkor feltétlenül olvassa el ezt a cikket.


Viro Biztonsági zár nyitása

A Viro biztonsági ajtók az egyik legjobb ajtó típusok. Masszív zárakkal vannak ellátva. Ha Viro zárja és ajtaja van akkor bátran elmondhatja, hogy az ön lakása olyan védelemmel van ellátva mint ha egy aranybánya volna. A bankokban is ilyen típusú ajtóval vannak védve a kincsek. Ezek a zárakat nem lehet csak úgy kinyitni, igen komoly szaktudás igényel. A betőrők az ilyen típúsú ajtóknak illetve záraknak neki sem állnak.


SOS segítség ha nem nyílik a zár

Ha nem nyílik a zár, ha beragadt a kulcs a zárba, vagy elveszett a lakáskulcs, ha illetéktelenek kezébe került a kulcs, vagy betörtek és megrongálták a zárat mi segítünk!
A zárak nyitását sérülés mentesen nyitjuk ki ami azt jelenti, hogy az ajtó nem sérül, ami sérülhet a nyitás alatt az a zár, amit zárszerelő mestereink a helyszínen azonnal pótolnak.


Hűvösvölgy területén is van megoldás a ki vagy bezáródás problémára

Zárnyitás Budapest II. kerület Hűvösvölgy. Mennyi idő alatt tud egy szakember kiérkezni és gyors segítséget nyújtani? Hűvösvölgy területére is kiszállnak?
Budapest egész területén hívhatóak vagyunk így természetesen Hüvősvölgy területén is dolgozunk. A kiszállás forgalomtól függően 30 perc - 1 órán belül történik.


Zárnyitás Óbuda területén is elérhető

Zárnyitás Budapest III. kerület Óbuda. Óbuda területére álltalában a kiszállás több időt vesz igénybe mint mpéldául a belváros részébe. De nem kell agódni, Óbudára is mint bármilyen más Budapesti kerületbe a kiszállás 1 órán belül lehetséges.


Zárnyitás ügyelet az év minden napján

Minden nap elérhetőek? Hétvégén is dolgoznak? Van-e felár a hétvégi és ünnepnapi ügyeletnek?
Nálunk nincs munkaszüneti nap, nincs hétvége, nincs ünnepnap. A beragadt zár nem válogatja meg, hogy mikor romoljon el. Mindig a legrosszabb időben romlik el a zár. Nem számolunk fel felárat, ha hétvégén, ünnepnap, vagy éjszaka kell kimennünk zárnyitásra.


Önnek elképzelési vannak, nekünk megoldásaink!

Zárnyitás Budapest XIII. kerület Angyalföld. Szeretne egy zárat kicserélni? Plusz zárat szeretne felszereltetni? Esetleg jobban szeretné védeni otthona biztonságát egy egyszerű zárnál?
Nem csak zárnyitás esetén vagyunk elérhetőek. Minden záras problémára van megoldásunk, legyen szó zár cseréjéről, szereléséről, javításáról, betörés utáni helyreállításról.


A zárba tört kulcs az egyik legnagyobb kellemetlenség.

A zárba tört kulcs az egyik legnagyobb kellemetlenség. A tulajdonos ilyenkor nem tud be illetve kijutni az ingatlanából.
Szerencsére ilyenkor is van megoldás. Non-Stop elérhető zárnyitó mestereink azonnali kiszállással orvosolják a problémákat Budapest egész területén és 50km vonzáskörzetében.


A nagy Kínai ajtócsoda.

Kínai ajtók szépek, olcsók, de valyon mi van a biztonsági részen. Valyon tényleg olyan jók amilyeneknek gondoljuk öket? Hát sajnos hagynak kivetni valót ezek a csoda ajtók.
Elég sok mindent lehet olvasni az interneten a Kínai csoda ajtókról, de azt, hogy biztonságos lenne azt nem igazán. Az olyan ajtó amelyiket egy konzervnyitóval lehet nyitni, nem mondhatni biztonságosnak.


Széfnyités és ami mögötte van

A széfnyitás nem gyerekjáték. Ha nem szeretné, hogy a széffel együtt a széfben tárolt érték is károsodjon, akkor mindenképpen bízza szakemberre.
Habár Hollywood el akarja hitetni, hogy ez csak egy pár pillanatos munka, ne arra alapozzon, amit a filmek mutatnak, hanem gondolkodjon reálisan!


SOS trezor nyitás! Mit tegyen, ha aktuális Önnek?

Mivel az idő pénz, elképzelhető, hogy végigfutott a fejében, hogyan lehetne a leggyorsabban saját módszerekkel kinyitni a trezort, és úgy dönt, hogy leleményes, házi eszközökhöz folyamodik. Ez azért sem célszerű, mert az esetek többségében a trezorban olyan károkat is tehet, amik már nem helyrehozhatók.


Páncélszekrény nyitás: a diszkrét szolgáltatás

A páncélszekrény értékeink védelmét szolgáló berendezés, mely a nap 24 órájában értünk dolgozik. Kívül belül értékes darab. Egyrészt azért, mert maga a páncélszekrény sem olcsó mulatság, másrészt, ha a benne levő értékekkel együtt nézzük, akkor az értéke felbecsülhetetlen.


Zárnyitás Újpest és területén

Kicsapódás? Beletört kulcs? Hívja non-stop elérhetőségünk egyikét és a segítség azonnal a helyszínre érkezik, a problémát gyorsan elhárítjuk. Rongálás mentes, tiszta munka, reális árak, azonnali kiszállással.


Zárnyitás Lipótváros - Belváros részén

Hétvégén és ünnepnapokon is el lehet érni a zárszerelőket? Természetesen igen. Szakembereink minden nap, beleértve a hétvégét és ünepnapokat is ugyan úgy 0-24 elérhetőek mint bármilyen más napokon. Felár nélkül, ingyenes kiszállással.


további cikkek

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog