Zárnyitás tippek, trükkök


Hevederzár árak: Mennyit is kell fizetnünk egy hevederzárért.

Hevederzár árak
A hevederzár ára mindig a kiválasztott típusától függ. Árkategóriában különbőzőeket tudunk szolgáltatni. Az árat a munka nagysága is meghatározza, mert nem mindegy hogy egy sima faajtóra vagy pedig műanyagajtóra vagy esetleg fém ajtóra kell felszerelni.Biztibuk hevederzár szereléssel is igényelhető a Biztibuk.hu-tól

biztibuk hevederzár
Biztibuk hevederzár amely teljes széleségben védi a bejárati ajtókat, lakásajtókat, pinceajtókat. A biztonsági hevederzár védi az ajtót teljes szélességében a zár és a zsanér felőli oldalon, azaz belülről. Az esetleges betörési kísérletekkel szembeni ellenállás ezért a lehető legnagyobb.Zárcsere árak: Mi- Mennyi- Mikor

zárcsere árak
Zárcsere árak: A zárcsere árakról akkor tudunk információt adni ha pontosan tudjuk miben kell milyen zárat cserélni. Nem mindegy, hogy hagyományos faajtóról van szó vagy műanyag esetleg fém ajtóról. Több zárcsere esetén kedvezményt tudunk nyújtani.Zárnyitás kulcs nélkül is elvégezhető munkafolyamat

zárnyitás kulcs nélkül
Elveszett a lakáskulcs és a zárnyitás kulcs nélkül kell hogy történjen? Semmi akadály! Hívja zárnyitó csapatunkat és megoldjuk önnek károkozás nélkül gyorsan és hatékonyan Budapest területén.Zárnyitás azonnal gyorsszolgálat Budapesten

zárnyitás azonnal
Nem nyílik a zár? Beletört a kulcs? Becsapódott az ajtó? Akkor önnek azonnali segítségre van szüksége. Keresse bátran a zárnyitás azonnal részlegünket és a segítség akár 30 perc - 60 percen belül megérkezik.


Mire is jó a láthatatlan kerítés, avagy mit érhetünk ezzel a betörőkkel szemben?

betörés ellen
A nyaralók, családi házak, telephelyek védelmét nem csak hagyományos kerítéssel lehet megoldani. Számos eszköz áll rendelkezésünkre a tulajdonunk védelmére, a következőkben ezekből szemezgetünk. A biztonságos épületvédelmet az emberi képzelet gyakran azonosítja a szilárd, tömör falakkal, vasajtókkal és ablakokkal, valamint mozgásérzékelőkkel.


Mire kell figyelnünk ha családi házunk van?

betörés elleni védelem
Sajnos napjainkban a betöréses lopások egyre gyakoribbak, a tolvajok egyre fejlettebb eszközökkel rendelkeznek, a háztulajdonosok ezért kénytelenek egyre drágább zárakat, biztonsági rendszereket venni. Adunk egy pár tippet a tulajdonosoknak, hogy mire is kell odafigyelniük.


Mit tegyünk ha betörtek?

segítség,betörtek
Napjainkban sajnos hiába a fejlettebb zár és biztonsági rendszer, a betörések száma évről évre csak növekszik. Sokszor csak arra érünk haza, hogy az ajtó betörve és tárva nyitva, és a lakás teljesen fel van forgatva és ki van fosztva. Ilyenkor sem áll meg az élet, hiszen a megrongálódott ajtót vagy ablakot minél hamarabb meg kell javítanunk.Értékmegőrzés az irodában is..

értékmegörzés
Számos zárrendszerről informálódtunk már a cikkeinkben, mégis sokszor előfordul az munkahelyen, hogy valami halaszthatatlan dolgunk akad és pár percre ki kell szaladnunk az irodából és abból a pár percből mégsem annyi lesz. Ilyenkor ugye mindig zárni és nyitni kéne az ajtót,Beszorult a kulcs a zárba. Mit lehet ilyenkor tenni?

Beszorult a kulcs a zárba
Sajnos a zárak a sokéves használat után telemehetnek porral és piszokkal, betapadhatnak a lamellák és a zárak ilyenkor merevebbé válnak, a kulcsok pedig ezáltal gyengébbé, akadoznak a ki és behelyezésnél, és a jobbik eset, ha nem tudjuk beledugni a kulcsot a zárba.Betörők elleni védekezés

Betörők elleni védekezés
Az elmúlt hat évben hazánkban több mint 20%-kal növekedett a betöréses lopások eseteinek száma. Ehhez azonban még ma is a hanyagabb tulajdonosok adják meg az alkalmat, pedig manapság már a mobiltelefonunk segítségével is nyomon tudjuk követni a ház körüli történéseket.Zárbetét típusai: melyik hova jó

Zárbetétek típusai
Nap mint nap használjuk őket, mégsem tudunk róluk szinte semmit. Pedig bátran kijelenthetjük, hogy az életünk függhet tőlük. Egy átlagos, egyszerű dolognak tekintjük, mégis meglepődünk, hogy mennyi típusa van a zárbetéteknek. Ezeket fogjuk most egy kicsit kivesézni, hogy tisztában legyünk az alapokkal, ha zárbetét cserére kerülne a sor.Ajtózár- és kulcsrendszerek 1 rész...

Ajtózár- és kulcsrendszerek
Szállodákban, társasházakban és sportlétesítményekben alapvető igényként merülhet fel, hogy az kulcsok ne csak nyissák és csukják az ajtókat, hanem egyúttal meg is tudják határozni a felhasználója jogosultsági körét. A zárrendszerek ebben lehetnek segítségünkre és még a hatalmas kulcscsomót sem kell magunkkal cipelnünk.

Ajtózár- és kulcsrendszerek 2 rész...

Ajtózár- és kulcsrendszerek
Az első részünkben az egyszerűbb ajtózár és kulcsrendszereket mutattuk be, az azonos zárlatú rendszereket, a központi záras rendszereket, valamint a főkulcsos rendszereket. Megnéztük, hogy tulajdonképpen mi alapján működnek és milyen területeken használják őket a leginkább. Akkor már csak a vezérkulcsos rendszert és a chipes zárrendszert vizsgáljuk meg.Zárfeltörés módszerek

Zárfeltörés módszerek
A lakásunk védelmének egyik legfontosabb eleme a bejárati ajtó és az azon lévő zár. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a többi nyílászáró elhanyagolható! A zár kinyitása egyben szakmának is mondható, hiszen ha elveszítünk egy kulcsot, vagy ha kizárjuk magunkat, akkor egy szakembert hívunk, hogy legyen a segítségünkre.Fél a betörésektől, mert nem lakótelepi lakása van?

Amennyiben önnek családi háza van és attól tart, hogy a betörők szemet vetnek a lakásra vegye igénybe zárszerviz csapatunk segítségét akik segítenek önnek a betörés elleni védelem kialakításában az év bármely napján.Azonnali segítség becsapódott ajtó esetén

becsapódott ajtó
Segítség, becsapódott az ajtóm.: Mi történik olyankor amikor becsapódik az ajtó a hátunk mögött? Hogyan tudják kinyitni az ajtót ilyen esetekben?
Tönkre teszik a zárat vagy az ajtó sérülni fog? És vajon mennyibe kerül egy ilyen művelet, több tízezer forintba?
Ha kíváncsi arra hogyan történik a becsapódott ajtó kinyitása akkor feltétlenül olvassa el ezt a cikket.


Viro Biztonsági zár nyitása

Viro Biztonsági zár
A Viro biztonsági ajtók az egyik legjobb ajtó típusok. Masszív zárakkal vannak ellátva. Ha Viro zárja és ajtaja van akkor bátran elmondhatja, hogy az ön lakása olyan védelemmel van ellátva mint ha egy aranybánya volna. A bankokban is ilyen típusú ajtóval vannak védve a kincsek. Ezek a zárakat nem lehet csak úgy kinyitni, igen komoly szaktudás igényel. A betőrők az ilyen típúsú ajtóknak illetve záraknak neki sem állnak.


SOS segítség ha nem nyílik a zár

SOS segítség ha nem nyílik a zár
Ha nem nyílik a zár, ha beragadt a kulcs a zárba, vagy elveszett a lakáskulcs, ha illetéktelenek kezébe került a kulcs, vagy betörtek és megrongálták a zárat mi segítünk!
A zárak nyitását sérülés mentesen nyitjuk ki ami azt jelenti, hogy az ajtó nem sérül, ami sérülhet a nyitás alatt az a zár, amit zárszerelő mestereink a helyszínen azonnal pótolnak.


Hűvösvölgy területén is van megoldás a ki vagy bezáródás problémára

zárnyitás hüvősvölgy
Zárnyitás Budapest II. kerület Hűvösvölgy. Mennyi idő alatt tud egy szakember kiérkezni és gyors segítséget nyújtani? Hűvösvölgy területére is kiszállnak?
Budapest egész területén hívhatóak vagyunk így természetesen Hüvősvölgy területén is dolgozunk. A kiszállás forgalomtól függően 30 perc - 1 órán belül történik.


Zárnyitás Óbuda területén is elérhető

Zárnyitás Budapest III. kerület Óbuda. Óbuda területére álltalában a kiszállás több időt vesz igénybe mint mpéldául a belváros részébe. De nem kell agódni, Óbudára is mint bármilyen más Budapesti kerületbe a kiszállás 1 órán belül lehetséges.


Zárnyitás ügyelet az év minden napján

Minden nap elérhetőek? Hétvégén is dolgoznak? Van-e felár a hétvégi és ünnepnapi ügyeletnek?
Nálunk nincs munkaszüneti nap, nincs hétvége, nincs ünnepnap. A beragadt zár nem válogatja meg, hogy mikor romoljon el. Mindig a legrosszabb időben romlik el a zár. Nem számolunk fel felárat, ha hétvégén, ünnepnap, vagy éjszaka kell kimennünk zárnyitásra.


Önnek elképzelési vannak, nekünk megoldásaink!

Zárnyitás Budapest XIII. kerület Angyalföld. Szeretne egy zárat kicserélni? Plusz zárat szeretne felszereltetni? Esetleg jobban szeretné védeni otthona biztonságát egy egyszerű zárnál?
Nem csak zárnyitás esetén vagyunk elérhetőek. Minden záras problémára van megoldásunk, legyen szó zár cseréjéről, szereléséről, javításáról, betörés utáni helyreállításról.


A zárba tört kulcs az egyik legnagyobb kellemetlenség.

A zárba tört kulcs az egyik legnagyobb kellemetlenség. A tulajdonos ilyenkor nem tud be illetve kijutni az ingatlanából.
Szerencsére ilyenkor is van megoldás. Non-Stop elérhető zárnyitó mestereink azonnali kiszállással orvosolják a problémákat Budapest egész területén és 50km vonzáskörzetében.


A nagy Kínai ajtócsoda.

Kínai ajtók szépek, olcsók, de valyon mi van a biztonsági részen. Valyon tényleg olyan jók amilyeneknek gondoljuk öket? Hát sajnos hagynak kivetni valót ezek a csoda ajtók.
Elég sok mindent lehet olvasni az interneten a Kínai csoda ajtókról, de azt, hogy biztonságos lenne azt nem igazán. Az olyan ajtó amelyiket egy konzervnyitóval lehet nyitni, nem mondhatni biztonságosnak.


Széfnyités és ami mögötte van

A széfnyitás nem gyerekjáték. Ha nem szeretné, hogy a széffel együtt a széfben tárolt érték is károsodjon, akkor mindenképpen bízza szakemberre.
Habár Hollywood el akarja hitetni, hogy ez csak egy pár pillanatos munka, ne arra alapozzon, amit a filmek mutatnak, hanem gondolkodjon reálisan!


SOS trezor nyitás! Mit tegyen, ha aktuális Önnek?

Mivel az idő pénz, elképzelhető, hogy végigfutott a fejében, hogyan lehetne a leggyorsabban saját módszerekkel kinyitni a trezort, és úgy dönt, hogy leleményes, házi eszközökhöz folyamodik. Ez azért sem célszerű, mert az esetek többségében a trezorban olyan károkat is tehet, amik már nem helyrehozhatók.


Páncélszekrény nyitás: a diszkrét szolgáltatás

A páncélszekrény értékeink védelmét szolgáló berendezés, mely a nap 24 órájában értünk dolgozik. Kívül belül értékes darab. Egyrészt azért, mert maga a páncélszekrény sem olcsó mulatság, másrészt, ha a benne levő értékekkel együtt nézzük, akkor az értéke felbecsülhetetlen.


Zárnyitás Újpest és területén

Kicsapódás? Beletört kulcs? Hívja non-stop elérhetőségünk egyikét és a segítség azonnal a helyszínre érkezik, a problémát gyorsan elhárítjuk. Rongálás mentes, tiszta munka, reális árak, azonnali kiszállással.


Zárnyitás Lipótváros - Belváros részén

Hétvégén és ünnepnapokon is el lehet érni a zárszerelőket? Természetesen igen. Szakembereink minden nap, beleértve a hétvégét és ünepnapokat is ugyan úgy 0-24 elérhetőek mint bármilyen más napokon. Felár nélkül, ingyenes kiszállással.Zárszerviz Gyorsszolgálat Budapest területén

Nem nyílik az ajtó? Akad, szorul, nem tudja bezárni? Zárszervizünk megoldja. Hívjon minket bizalommal, hétvégén és ünnepnapokon is egyaránt számíthatnak ránk. Zárszerviz, zárjavítás, zárcsere, zárnyitás Minden nap 0-24 kedvező árakon, profi zárszerelő csapatunk segítségével. Non-Stop hívható zárszerviz gyors szolgálatunk megoldja Önnek a zárral kapcsolatos problémákat.Zárjavítás Azonnal Minden Nap

Nem tudja bezárni az ajtót? Akadozik, szorul? Zárjavítás kérdésében legjobb minőséget kell választani, hisz az értékeink, lakásunk és családunk biztonsága függ tőle. Hívja zárjavító mestereinket és szakszerűen megoldjuk Önnek problémáját.


Zárcsere 0-24 az év minden napján

Zárcsere, zárbetét cseréje, ajtózár csere gyorsan, non-stop minden nap 0-24, hétvégén és ünnepnapokon is! Tapasztalt szakemberekkel, speciális szerszámokkal, gyorsan, megbízhatóan és körültekintően orvosoljuk a zár cseréjével kapcsolatos problémákat.


S.O.S Zárnyitás kedvező árakon

Nem nyílik a zár? Beletört a kulcs vagy esetleg elhagyta azt? Becsapódott az ajtó és bent maradt a kulcs a zárba? Hívjon bizalommal és segítünk kinyitni az ajtót.


Non-Stop Lakatos igény szerint

Non-Stop lakatosra lenne szüksége, mert probléma lépet fel az ajtózárral? Sürgősségi lakatos igények merülhetnek fel munkaidő után, késő este vagy kora reggel a munkába indulás előtt.


Zárszerelés Non-Stop

Zárszerelőre lenne szüksége mert nem nyílik a zár? Beletört a kulcs vagy esetleg elhagyta azt? Becsapódott az ajtó és bent maradt a kulcs a zárba? Hívjon bizalommal és segítünk Önnek. Profi zárszerelő csapatunk minden nap non-stop várja hívását.


további cikkek

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog