Becsapódott ajtó kinyitása


Becsapódott ajtó:

 

ajto nyitas Becsapódott az ajtó és nem tud bejutni ingatlanába?
Hívja szakembereinket akik Budapest és környékén non-stop a rendelkezésükre állnak az év minden napján 0-24 óráig. Becsapódott ajtók 99%-át sérülés mentesen nyitjuk ki, ami azt jelenti, hogy még a zár sem sérül meg.Zárnyitását minden esetben célszerű szakemberrel végeztetni. Csak egy Jó mester ember tudja nekünk szakszerűen és sérülés mentesen kinyitni lakásajtónkat. Külön hangsúlyt kell fektetni a jó szakember szóra, mivel már olyan szinten hobbi rajongói vannak a zárnyitásnak, hogy szinte minden 2. ember azt vallja magáról, hogy zárnyitó mester.

Az, hogy valaki hobbi szinten űzi az ajtó illetve zár kinyitását még nem jelenti azt, hogy szakember. Nem mindegy, hogy minőségi ajtót és zárat kell kinyitni vagy egy silány, semmit mondót. A betörések nagy része sohasem ott történik ahol minőségi zár van felszerelve. Ne feledje az igazi biztonságot a megfelelő zár adja.

Azonnali Segítség:

06-70-237-74-71      06-30-827-33-60Ajtónyitás Házilag:

ajto nyitas Vannak olyan személyek akik házilag szeretnék megoldani az ajtónyitásos feladatott. Előfordul, hogy egyes személyeknek ez sikerül is, ám az esetek többségében nem. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk álltal, sok mindent láttunk már. Láttunk már olyat is ahol a becsapódott ajtónyitás elvégzését fúróval, feszítéssel szerették volna megoldani és sajnos össze vissza fúrták az ajtót, persze mikor rájöttek, hogy nem fog sikerülni, felkerestek minket. Mi sem vagyunk varázslók, egy szétfúrt ajtót nem tudunk újkorára visszatenni. Házilagos megoldások helyett válaszsák a hozzáértő szakembert aki valóban pár perc alatt, sérülés mentesen nyitja ki az ajtót.Ajtónyitás kizáródás esetén:

ajto nyitas Kizáródás alatt azt értjük, amikor az ajtó becsapódik mögöttünk, és az végett nem tudunk vissza jutni lakásunkba, mert kivül nem kilincs hanem gomb van. Hiába nincs kulcsra zárva az ajtó, hiába van esetleg nálunk pót kulcs, visszajutni nem tudunk mert kilincs hiányában nincs mit lenyomnunk. Ilyen esetekben a zár sérülése nélkül tudjuk kinyitni önnek a lakásajtót úgy, hogy utána még a zárat sem kell cserélni. Nagyon fontos, hogy kizáródás esetén nem szabad neki esni az ajtónak, hogy házilag orvosoljuk, mert esetleg nagyobb kárt tesznek mint hasznot. Inkább tárcsázza szakembereink elérhetőségét és ők sérülés mentesen, károkozás nélkül pár perc alatt visszaengedik önt ingatlanába.Mennyibe kerül egy becsapódott ajtó kinyitása?

Az árat mindig az ajtó típúsa határozza meg. Egy sima ajtó kevesebb időt vesz igénybe és könnyebb is a feladata mint egy biztonsági páncélajtónál. Mindenféle képen tudnunk kell részleteket arról, hogy milyen ajtót kell nyitni ahhoz, hogy bármilyen árat is tudjunk mondani. Nem szeretnénk olyan árakat feltüntetni oldalunkon ami nem fedi a valóságot. Ha felhívja szakembereinket a telfonon mindig mondunk egy árat ami a helyszínen sem valószínű, hogy változni fog, kivétel ha rossz információt kapunk telefonon és a helyszínen derül ki, hogy nem is olyan az ajtó.

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog