Zárnyitás 30 perc alatt

Zárnyitás akár fél órán belül a fővárosban és környékén.

Gyors zárnyitás érdekében hívja zárnyitó mestereinket!

Zár kinyitása azonnal

zarnyito

Zárnyitás sérülés mentesen

Bármilyen típusú zárat és ajtót kinyitunk sérülés mentesen.

Ha gyors zárnyitásra van szüksége keressen minket bizalommal!

Non- Stop Zárnyitás Budapest és környékén éjjel- nappal.


zarnyitasa

Minden típusú zárat kinyitunk ami csak forgalomban van. Legyen az Mul-T-Lock, Mottura, Evva, Gera, Atra, Cisa, Tesa, Abus

Zárnyitás percek alatt

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Zárnyitás percek alatt az olcsó záraknál könnyen és gyorsan lehet a zárnyitást elvégezni. A zárnyitás komolyabb záraknál sokkal nehezebb. A nagyon komoly zár kinyitása akár órákig is eltarthat. De mi minden zárnyitással kapcsolatos problémát megoldunk. Zárnyitás problémáival éjjel- nappal állunk rendelkezésére. Hétvégén is és ünnepnapokon is egyaránt.

Zárnyitás esetén hívja bizalommal szakembereinket, akik a helyszínen gyorsan és kedvező áron elvégzik a zárnyitás kapcsolatos problémákat.

Zárnyitás Budapesten és pest megye területén non-stop elérhetőek vagyunk az ügyeleti telefonszámainkon.

Zárnyitás technikái

Általában egy ajtó zárnyitását több féle képen lehet megoldani. Legegyszerűbb zárnyitási technika, ha kilóg a hengerzár, és a hengerzárat eltörik. ( úgynevezett hengerzártöréses módszer. )

Úgynevezett Bumkey zárnyitás

Nyers kulcsból előregyártott, speciális egyforma fogazatú kulcsok nyitásával történik. A kulcsot a zárban 3/4-ig dugják be, egy gumikalapáccsal megütik, és meg is történt a zárnyitás. Ez a típusú zárnyitás elég új. Ez ellen is van védekezés az úgynevezett Interaktív csapos hengerzár. Ezzel a védelemmel, ez a típusú zárnyitás nem kivitelezhető.

Zárnyitás tévhitek

Zárnyitás finom nyitással.

Finom nyitással kapcsolatban azt tudjuk mondani, hogy mi ilyen módszerrel nem nyithatunk. Ne várja el tőlünk senki, hogy úgy nyissunk zárat, hogy a régi zár megmarad. Ezt a zárnyitásos módszert a rendőrség nem engedélyezi.

Csak úgy nyithatunk ajtót illetve zárat, hogy a zárbetétet vagy a zárszerkezetett cseréljük. Még egy tévhit zárnyitással kapcsolatban amire felszeretnénk hívni figyelmüket, az a zárszerkezett amelyik elromlott illetve a zár nyelve kiakadt nehezebben nyitható. Sokszor halljuk azt a vádat " bezzeg a tolvaj milyen gyorsan kinyitná " ezt ne higgyék el- ez nem igaz. A rossz zárat nehéz kinyitni ami sok időbe is telhet.

Zárnyitás becsapódott ajtó esetén

Vannak bizonyos becsapódott ajtók amelyeket nagyon könnyű vagy könnyű kinyitni, az Izraeli biztonsági vasajtók becsapódásánál ahol belül benmaradt a kulcs csak egy másik kulccsal lehet kinyitni.

Mi minden zárat kinyitunk de, hogy mennyi idő alatt azt nem mindig tudjuk előre. Sokan szeretnének be illetve kijutni gyorsan lakásukból, ez nem mindig sikerül.

A zárnyitásos munkákkal kapcsolatban türelmüket előre is köszönjük.

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Gyors zárnyitás

Gyors zárnyitás érdekében hívja szakembereinket akik gyorsan, sérülés mentesen, alacsony árakon végzik zárnyitó szolgálatukat.

Állunk rendelkezésére az év minden nap 24 órás ügyelettel!

zarnyito

Zárnyitás reális áron

Zárnyitásokat reális árakon végezzük Budapesten és környékén.

Olcsó zárnyitás

Árainkba igyelszünk kedvezményeket beépíteni, pl: Ingyenes kiszállás, ingyenes munkafelmérés, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, lakosoknak 5% kevdezmény. Több zárnyitásnál 10% kedvezmény egész budapesten.

Zárnyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. Nem az ajtó fog sérülni, hanem a zár. A zárnyitást szakemberre kell bízni.

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog