A széfnyitás művészete.
A valóság sosem olyan egyszerű, mint a hollywoodi filmekben


Hívjon éjjel, nappal, akár hétvégén is! Azonnali kiszállás!

 

széfnyitás

A mozifilmekben a széfnyitás romantikus ábrázolása szinte rabul ejti a nézőket. Pedig a széfnyitás komoly szakértelmet kíván, nem érdemese elbagatellizálni ezt a műveletet.

A széfnyitás nem gyerekjáték. Ha nem szeretné, hogy a széffel együtt a széfben tárolt érték is károsodjon, akkor mindenképpen bízza szakemberre. Habár Hollywood el akarja hitetni, hogy ez csak egy pár pillanatos munka, ne arra alapozzon, amit a filmek mutatnak, hanem gondolkodjon reálisan!

A széf komoly munkával összeállított szerkezet, melynek javítása nemcsak hogy speciális eszközöket, hanem komoly előismereteket is igényel. Több féle típusú széf létezik, amely mind arra van, hogy védelmet nyújtson értékeinknek. Ha tényleg ez a szerepe, akkor biztos lehet abban, hogy megjavítása sem egyszerű, és nem mindenki tud megbirkózni vele, ezért bízza inkább arra, aki rendszeresen ezzel foglalkozik.

Két tipikus eset, amikor a széfnyitás igénye azonnal felmerül    1. Kódfelejtés

Amikor az ember sűrűn használja a széfet, akkor általában nincs gond. Mihelyt kisebb-nagyobb időre elutazik, vagy csak egyszerűen nem használja minden nap, akkor már nagyon könnyen bejöhet a széfkombináció felejtés problémája.


    2. Meghibásodás

Bármely biztonságtechnikai eszközről is legyen szó, a meghibásodást sajnos nehéz kiiktatni, nehéz hatékonyan védekezni ellene. Ha valamilyen problémát észlelünk, érdemes szakemberrel átnézetni, hogy megfelelően működik-e, így elkerülhetjük a későbbi kellemetlenségeket.Miért érdemes szakemberre bízni széfnyitás művészetét?    Gyakorlat teszi a mestert

Szakemberek általában gyakorlottak, nem ma kezdték a szakmát, számtalan széffel találkoztak már. Így típustól függetlenül, a hiba orvoslása kódfelejtés vagy meghibásodás esetén sem okozhat számukra gondot.


    Speciális tudás, speciális szerszámokkal

Minden széfnyitáshoz szükséges eszköz birtokukban van, amelyek azt szolgálják, hogy a széfben a legkevesebb kárt téve álljon helyre az eredeti állapot.


    Nyitás-javítás barkácsolás nélkül

A széfnyitás sokszor javítással is járhat. A biztonság érdekében érdemes azonnal szakember segítségét bevonni.Elfelejtette széfkombinációját, vagy csak valami miatt nem tud hozzáférni értékeihez?
Ne kezdjen el barkácsolni, hívja szakembereinket még ma!

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog