Családiház Védelme:
06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60


Elég sok biztonsági eszköz közül tudunk vállasztani a betörésvédelemhez. Családiházak esetében is van megoldás a betörés ellen.családiház védelme Kertes házban lakik, de szeretné megóvni magát a betörésektől? Hívja zárszakértő mestereinket és megoldják. Van mód rá, hogy a családi házak is védve legyenek a betörésekkel szemben.

Hevederzár: a hevederzár talán az egyik legjobb mód arra, hogy az ajtót biztonságossá tudjuk tenni. A hevederzár két irányban záródik fel és le, vagy jobbra és balra. Ha megfelelően van felszerelve nem tudnak bejutni rajta a nemkivánatos személyek. A hevederzárban is különböző minőségűek léteznek. Mindenki megtalálja a saját védelmére való hevederzár típust. Árban és minőségben is ki tudjuk vállasztani a nekünk megfelelő hevederzárat.


Biztonsági zárak: Zárbetétek között is igen széles skála áll rendelkezésünkre. Van amelyik fúrás és savazás ellen nyújt védelmet, van amelyik hengerzár törés ellen nyújt védelmet, de van olyan típus is amelyik mind a három ellen védelmet nyújt.

Erkélyajtók védelme: ma már szerencsére nem csak a bejárati ajtót hanem az erkélyajtókat és az ablakokat is betörés elleni védelemmel tudjuk ellátni. Vannak olyan biztonsági eszközök amelyek megtudják akadályozni azt, hogy az ablakot vagy az erkélyajtót befeszítsék.Családiház védelméről ha szó van álltalában az emberek azt hiszik ha van egy házőrző a háznál már védve is vannak a betörésekkel szemben. Sajnos jó a kis kedvenc is persze, de a profi betörőket nem riasztja el, igen is fel kell szereltettni biztonsági eszközöket is ahhoz, hogy nyugodtan eltudjunk menni otthonról akár több napra is. Ne a véletlenben és a szomszédokban bízunk, bízzuk a védelmünket a modern technikára hisz pontosan azért fejlesztették ki azokat, hogy a betörőket megállítsuk.

Zárszerviz csapatunkra számíthat! Keressen minket bizalommal az év bármely napján!

06-70-237-74-71 vagy 06-30-827-33-60

Ajtónyitás | Zárbetét | Zárszervíz | A Zárak nem várnak! | Zárszerelés budapest | Zárcsere | Zárszerelés | Zár | Blog